Thursday, August 11, 2011

All my neighbours

     Udělala jsem velký krok k tomu, abych využila svou dospělost a stala se zas malým dítětem, oujéé..

Začalo to tím, že se Agnes zamilovala do kolečkových bruslí, co mají kolečka ve dvou řadách, vypadají hrozně cool, ale nedá se na nich jezdit.. (respektive, ONA na nich neumí jezdit.. nebo spíš brzdit, přesun z místa na místo, na jehož konci je pevný bod, kterého se může chytit, docela zvládá..)


..tak tedy, brusle..
..když byla Agnes v Camdenu, její bráška objevil butik s oblečením značky Famous, do které se jednoduše zamiloval (vskutku..za poslední měsíc má již druhou přítelkyni, ovšem značce, té zůstane věrný.. o.O) a zato, že ho Agnes protáhla všemi vintage secondhandy a Pin-up + Lolita related obchody, musela na něj téměř hodinu v tom obchodě čekat.. což jí nevadilo vzhledem k délce pobytu mezi těmi ráji s úžastnostmi násobenými tíhou jejích nákupních tašek, tudíž si  mileráda oddychla na sedátku kdesi mezi horou male-oversized oblečení zaposlouchaná do super hudby pozorující velmi cool prodavače (byl vážně cool..kdo neviděl, nepochopí..)

Jak tam tak seděla, upoutaly její pozornost letáčky poházené vedle sedátka.. a na nich obrázky bruslících holek a pár internetových adres.. letáčky zmizely v její tašce a bráška si konečně něco koupil.

*vnitřnosti*
O pár dní později si Agnes doma vzala letáček, naťukala adresu do gůglu a nestačila se divit.. to nebyla říše divů.. to byl čistý, destilovaný, neporušený, 100% koncentrovaný ráj se vším všudy. Jedním ze super nálezů byl obchod s diy oblečením, kde byl k sehnání nejroztomilejší baťůžek, jaký jsem viděla. Byl šedý, chlupatý.. a byl to Totoro ^^.. Nastalo ovšem krátké zklamání, neboť obchod byl neaktualizovaný, takže jiná šance, než jet zpátky do Londýna a vyrabovat adresu, nepřipadala v úvahu.

*nyní nastane mé oblíbené simpsonovské* ledaže.. by Agnes učinila velký krok ve svém životě a poprvé si něco objednala přes eBay..

..a tak jsem hledala a hledala a když už to vypadalo, že žádný prodejce není ochotný posílat plyšové postavičky do Čech, konečně jsem našla toho pravého. A ačkoli to není baťůžek na záda, za těch 16$ i s poštovným jsem se to rozhodla risknout. Dodací lhůta byla asi 20 dní, navíc balíček putoval z HongKongu, takže jsem měla plány jít na poštu tak někdy na konci srpna, ne-li v září..


..před pár dny si Agnes pokoušela zas něco uvařit, když ji přerušil zvonek u dveří.

Byl to soused.
Pošťačka u nich nechala balíček.
Můj balíček.
A v něm.. úžasného, plyšového Totora ^^

*neptejte se, proč balíček skončil právě u sousedů.. u České pošty je lepší neptat se vůbec na nic..*






Výsledek?

Agnes X eBay
10:0





Loppu.

*všechny obrázky pořízeny mou osobou*

No comments:

Post a Comment